+383 38 244 414

[email protected]

Organizatat ‘Human Care’ dhe ‘Freskia’ në ndihmë të qytetarëve me nevojë

Organizatat ‘Human Care’ dhe ‘Freskia’ në bazë të memorandumit të bashkëpunimit, kanë realizuar kontrolla sistematike shëndetësore për 50 nëna dhe fëmijë me nevojë.

Kontrollat dhe trajtimet shëndetësore janë realizuar në kuadër të shërbimeve të gjinekoligjisë, mjeksisë interne dhe kardiologjisë, stomatoligjisë dhe realizim të analizave në kuadër të laboratorit.

wphumancare

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *