+383 38 244 414

[email protected]

Place of charity, hope and healing


Donate now

Medical Care


Environmental Health


Health Education


Advocacy


  • Postovani djelotvornici ljudske njege bilo je zadovoljstvo posjetiti Vas i upoznavati sVašim djelovnjem, misijom i vizijom. Želim vam od srca do svih osoba koje od vas traze pomoč, kad odu od va budu okrijepljeni i utješeni u duhu i tijelu. Nek Vas prati Božji blagslov, da odrzavate i pomažete život i zdravlje koje vam On daje. Od serce pozdrav, do novog sveta. 22 September 2017
    Tvrtko Barun

    Director of Jesuit Refugee Service in South-East Europe

  • Bugün TİKA’nın Human Care Derneiği’ne tıbbi cihaz desteği projesinn teslimi vesilesi Derneğe bir ziyaret geçirleştirdik. Derneğin Kosova halkna sağlık alanında sağladığı çok değerli hizmetleri yerinde gördük ve bilgiler aldık. Ben, Human Care Derneğini gerçekleştidikleri bu hizmetler dolayısyla tebrik ediyorum. Türkiye olarak dost Kosova halknın, zamanda olduğu gibi, sağlık alanındaki gelişmesi sürecinde de dåima yanında olucağız ve karşılıksız desteğimizi sürmeye devam edeceğiz. 11 August 2017
    Kıvılcım Kılıç

    Turkish Ambassador in Kosovo

October 29, 2019

Konkurs

August 21, 2019

Human Care me kontrolla shëndetësore falas në Komunën e Drenasit

Drejtuesit e organizatës ‘Human Care’ Agim Qehaja dhe Shpëtim Potera u pritën në takim nga Kryetari i Komunës së Drenasit z.Ramiz Lladrovci. Drejtori Agim Qehaja

July 3, 2019

Certifikohen 20 kandidatë në fushën e teknikës dhe asistimit të stomatologjisë

Në hapësirat e organizatës ‘Human Care’ u mbajt ceremonia e certifikimit të kandidatëve pas përfundimit të suksesshëm të trajnimit profesional në fushën e teknikës dhe

June 27, 2019

Human Care ka filluar impelmentimin e projektit ‘Mjeku në shtëpi’

Gjatë muajit qershor Organizata ‘Human Care’ ka filluar implementimin e projektit ‘Mjeku në shtëpi’ të financuar nga Ministria e Shëndetësisë Përmes projektit synohet realizimi i

April 24, 2019

Mësimdhënëset e Fushë Kosovës vetëdijesohen rreth teknikave të vetëkontrollit rreth kancerit të gjirit dhe kancerit të qafës së mitrës.

Human Care në bashkëpunim me Komunën e Fushë-Kosovës kanë vazhduar realizimin e projekteve të përbashkëta shëndetësore në dobi të qytetarëve të kësaj komune. Me qëllim

April 8, 2019

Organizatat ‘Human Care’ dhe ‘Freskia’ në ndihmë të qytetarëve me nevojë

Organizatat ‘Human Care’ dhe ‘Freskia’ në bazë të memorandumit të bashkëpunimit, kanë realizuar kontrolla sistematike shëndetësore për 50 nëna dhe fëmijë me nevojë. Kontrollat dhe

December 15, 2018

Trajnimi profesional inovativ për fuqizim ekonomik të rinisë

Në mbështetje të Ministrisë së Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, organizata ‘Huma Care’ filloi implementimin e projektit ‘Trajnimi profesional inovativ për fuqizim ekonomik të rinisë’. Projekti ka

December 14, 2018

Fëmijët e Fushë-Kosovës me këshilla për shëndetin oral dhe trupor

Organizata Human Care në bashkëpunim me Friedrich Ebert Stiftung – Zyra në Prishtinë kanë realizuar projektin “Vetëdijesimi për pastërtinë trupore dhe orale tek fëmijët në

October 11, 2018

Kosova shënon Ditën Botërore të Obezitetit

Me rastin e Ditës Botërore të Obezitetit, Organizata ‘Human Care’ në bashkëpunim me Fondacionin ‘Friedrich Ebert Stiftung’ realizuan kontrolla shëndetësore me qytetarët në Sheshin “Nëna

September 18, 2018

Përfaqësues të Organizatës ‘Human Care’, realizuan takim me Kryetarin e Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri

Drejtori i Organizatës ‘Human Care’ Agim Qehaja dhe Menaxheri Shpëtim Potera realizuan takim me Kryetarin e Komunës së Gjilanit Lutfi Haziri, Drejtorin e Shëndetësisë dhe