+383 38 244 414

[email protected]

Human Care dhe Komuna e Prizrenit me projekte të përbashkëta në shëndetësi

Përfaqësues të Organizatës ‘Human Care’, realizuan takim me Kryetarin e Komunës së Prizrenit, z.Mytaher Haskuka.

Vizita u realizua në kuadër të projekteve të përbashkëta shëndetësore në dobi të qytetarëve të Prizrenit.

wphumancare

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *