+383 38 244 414

[email protected]

Certifikohen 20 kandidatë në fushën e teknikës dhe asistimit të stomatologjisë

Në hapësirat e organizatës ‘Human Care’ u mbajt ceremonia e certifikimit të kandidatëve pas përfundimit të suksesshëm të trajnimit profesional në fushën e teknikës dhe asistimit të stomatologjisë në kuadër të projektit “Trajnimi profesional inovativ për fuqizim ekonomik të rinisë”

Ky trajnim është mbajtur për gjashtë muaj, me qëllim të aftësimit profesional të të rinjëve që të jenë të gatshëm për tregun e punës.

Projekti u financua nga Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë.

wphumancare

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *